andriinee -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Halo!

Jeg heter da Andrine, jeg er 15 år og kommer fra Eidsvoll. (grunnlovsbygda bitchess)

Jeg er en livlig og glad jente, synes da jeg med noen oppturer og nedturer. Det jeg liker å gjøre på fritida er å ta bilder, filme youtube videoer, Turne og være med venner. Jeg har 3 søsken og 1 mamma. Pappaen min har jeg ikke lengre, men det vil jeg helst ikke skrive om på bloggen akkuratt nå.. Men uansett så håper jeg du liker bloggen min også snakkes vi i neste innlegg

Love Andrine

 • 0

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • andrine

  Jeg er en jente på 15 år som elsker å filme youtube videoer og Turne. Jeg har en youtube kanal som heter AndrineNicoline, der legger jeg ut alle slags videoer. Jeg håper du liker både bloggen og youtube kanalen min, så snakkes vi :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde